Categorii

Sisteme de drenaj

Sistem de scurgere metalic Raiko

Sistemul de jgheaburi RAIKO® este un sistem complet pentru îndepartarea apei de ploaie – ideal pentru orice fel de acoperis. Experienta bogata si colaborarea foarte buna cu clientii si subcontractorii este baza elementelor moderne ale sistemului. Solutiile tehnologice chiar si pentru cel mai mic element al sistemului de jgheaburi sunt rezultatul unor cercetari îndelungate si a alegerii conceptiilor optime, care sunt protejate prin patentele de înregistrare posedate.

RAIKO® este un sistem de jgheaburi unic si usor de montat care se adapteaza ideal oricarui tip de clima sau constructie, un sistem ale carui valori vizuale subliniaza subtil frumusetea oricarei cladiri.

Ploaia sub control
Sistemul de jgheaburi RAIKO®, montat adecvat, garanteaza evacuarea rapida si sigura a apei de ploaie de pe întreaga suprafata a acoperisului. Jgheabul RAIKO® este rezistent la deformarile cauzate de greutatea apei, de zapada care cade de pe acoperis sau de gheata care ramâne pe acesta. De asemenea, materialul din care este realizat este rezistent garantând un timp de functionare îndelungat. Cuplajele jgheaburilor compenseaza schimbarea lungimii acestora din cauza schimbarilor de temperatura, si nu au influenta asupra etanseitatii sistemului. Elementele verticale ale sistemului, adaptate ideal, fac ca apa sa fie foarte eficient evacuata în afara zonei cladirii. Datorita acestora, pentru multi ani în viitor veti avea controlul total asupra ploii.
Asadar alegerea este simpla: sistemul de jgheaburi RAIKO®.

Materiile prime
Elementele sistemului RAIKO® sunt produse din otel suedez de cea mai buna calitate (0,6mm), zincat pe ambele parti (275g/m2) si captusit cu un strat Prelaq Nova (2x35µm). Stratul Prelaq Nova se caracterizeaza printr-o suprafata foarte neteda si stabilitatea culorii, precum si printr-o rezistenta adecvata fata de actiunea precipitatiilor si a impuritatilor din atmosfera. Opt straturi de protectie acopera tabla, garantând rezistenta excelenta la coroziune, ceea ce prelungeste perioada de exploatare a întregului sistem. De aceea sistemul de jgheaburi RAIKO® se caracterizeaza printr-o rezistenta de mai multi ani, iar conservarea acestuia se reduce numai la curatarea impuritatilor de pe jgheaburi. Sistemul de jgheaburi RAIKO este fabricat din tabla din otel, zincata, captusita pe ambele parti cu Preaq Nova, produsa de catre SSAB în culorile: bronz, visiniu, negru, alb, grafit, caramiziu, la dimensiunile urmatoare: culoarea grafit si caramiziu nu este disponibila la dimensiunea 10/75.

Dimensiunile si coloristica
Sistemele de jgheaburi RAIKO®  sunt disponibile în trei dimensiuni: 100/75mm, 125/90mm si 150/100mm si în sase variante de culoare:
bronz, visin, caramida alb, grafit, negru. Sortimentul de dimensiuni si culori permite adaptarea individuala a sistemului la suprafata si coloristica acoperisurilor si a elevatiilor cladirilor si constructiilor industriale.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Drenaj
Sisteme de drenaj a apei de ploaie. Sistem complet: jgheaburi, burlane, coturi, coliere, carlige, co..
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei
Hecsi - Construiți cu noi... © 2019